13:39 17.04.2015

Турчинов незадоволений темпами зведення фортифікаційних споруд у зоні АТО

1 хв читати
Турчинов незадоволений темпами зведення фортифікаційних споруд у зоні АТО

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов незадоволений темпами зведення фортифікаційних споруд у зоні проведення антитерористичної операції.

"Темпи, якими виконуються роботи зі зведення фортифікаційних споруд, незадовільні", - заявив він під час перебування в зоні проведення АТО, інформує прес-служба РНБО в п'ятницю.

"Ми не можемо працювати як в мирний час. Російсько-терористичні угруповання можуть почати в будь-який час нову хвилю активних військових дій. І наше завдання - бути готовими до цього", - сказав О. Турчинов.

Секретар РНБО також зазначив, що, незважаючи на підписані мінські угоди, "з боку російсько-терористичних угруповань відбуваються постійні обстріли наших позицій".

"Бійці з Широкиного подарували мені осколок від 120-міліметрової міни, яка прилетіла на українські позиції буквально за кілька годин до нашого приїзду", - сказав О. Турчинов, додавши, що це є свідченням того, що Росія і підконтрольні їй терористичні угрупування все роблять для того, щоб зірвати мирний процес і відновити бойові дії", - процитувала прес-служба О. Турчинова.

За його словами, потрібно використовувати кожну годину для відновлення оборонного потенціалу країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА