15:30 23.04.2015

Металурги "Запоріжсталі" 9 травня не підуть на акції, анонсовані "Опозиційним блоком"

2 хв читати
Металурги "Запоріжсталі" 9 травня не підуть на акції, анонсовані "Опозиційним блоком"

Співробітники металургійного комбінату "Запоріжсталі" не планують виходити 9 травня в Запоріжжі на акції, анонсовані лідерами "Опозиційного блоку".

Як повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" начальник управління корпоративних комунікацій ВАТ "Запоріжсталь" Світлана Хирим-Гирей, інформація про участь металургів комбінату в марші 9 травня не відповідає дійсності.

"Це - інформаційне ошуканство. Ніякого маршу в планах святкування "Запоріжсталі" Дня Перемоги немає, і запоріжсталівці не планують участі в таких акціях. 9 травня металурги традиційно привітають своїх ветеранів. Цього дня комбінат організовує участь ветеранів війни в мітингу-реквіємі в смт Скворцовому. Для них буде організовано святковий вечір і вечеря в профілакторії-санаторії на Хортиці", - зазначила С.Хирим-Гирей.

Раніше заступник голови парламентської фракції "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул заявив, що робітники з південних областей України мають намір 9 травня вийти на Марш Перемоги, "щоб захистити ветеранів і правдиву історію".

"Я говорив з металургами і машинобудівниками Запоріжжя та Дніпропетровська, шахтарями й гірниками Павлограда та Кривого Рогу — вони вийдуть 9 травня на Марш Перемоги. У людей накипіло. Люди праці вийдуть, щоб захистити ветеранів і правдиву історію нашого народу", — написав нардеп на своїй сторінці в Facebook 17 квітня.

Як зазначили в мерії Запоріжжя, цього року з метою безпеки городян і для уникнення провокацій та диверсій Запоріжжя святкуватиме День Перемоги без традиційної ходи запоріжців, 9 травня в місті відбудуться урочисті мітинги, присвячені Дню Перемоги, й народні гуляння.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Чернігові в приміщенні банку стався вибух, пошкоджено будівлю

Чергова петиція за припинення зупинки руху наземного транспорту під час повітряних тривог у Києві набрала потрібну кількість голосів

Ворог за добу втратив 1040 осіб

За добу на Харківщині одна загибла, 20 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

Уночі окупанти пошкодили об'єкт "Укренерго" в Сумській області та призвели до відключення обладнання "Харківобленерго"

Ворожий дрон пошкодив високовольтну лінію електропередач у Червоногригорівській ОТГ

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Сили оборони відбили 31 атаку на авдіївському і 36 на бахмутському напрямку, загалом за добу відбулося 125 бойових зіткнень

Росіяни за добу здійснили два ракетних і 120 авіаударів

Російські війська за добу понад 402 рази вдарили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА