14:05 27.04.2015

Група невідомих викрала та катувала депутата райради з Одеської області - міліція

2 хв читати
Група невідомих викрала та катувала депутата райради з Одеської області - міліція

Група невідомих викрала і катувала плоскогубцями 31-річного депутата Комінтернівської райради Одеської області.

Як повідомляє прес-служба Головного управління МВС України в Одеській області, чоловіка вивезли до Одеси, де тримали в підвалі та вимагали, щоб він відмовився від депутатської діяльності.

Як повідомило кореспонденту "Інтерфакс-Україна" джерело в міліції, йдеться про депутата райради Сергія Щербича, який став депутатом у результаті проміжних виборів березні.

30 квітня відбудеться засідання, де він має отримати посвідчення депутата. Починаючи з 5 березня по телефону йому почали погрожувати фізичною розправою з вимогою відмовитися від депутатської діяльності.

У прес-службі міліції розповіли, що в день викрадення, близько 19:00, чоловікові зателефонував малознайомий громадянин, який запропонував зустрітися біля автозаправної станції в с. Фонтанка. Прибувши на зазначене місце, депутат побачив п'ятьох чоловіків, трьох з яких він не знав, і два автомобілі: "Опель" та "Ніссан".

Під час розмови йому запропонували сісти на заднє сидіння "Опеля", після чого, без його згоди, відвезли в напрямку с. Олександрівки. По дорозі чоловікові вдалося вистрибнути з автомобіля, але втекти не вдалося. Зловмисники почали бити заявника і тричі вистрілили в нього з пристрою травматичної дії.

Після цього потерпілому наділи на голову мішок і вивезли до Одеси.

Наступної ночі, близько третьої години, викраденого вивели з підвалу на автобусну зупинку, біля Суворовського районного суду Одеси, та зняли мішок. Поряд із собою постраждалий побачив чоловіка у камуфляжній формі та балаклаві на голові, який далі вимагав відмовитися від депутатської діяльності, погрожуючи, у разі відмови, фізичною розправою йому та його сім'ї.

Потім депутата відпустили. Він самостійно прибув додому і повідомив про те, що сталося, родичам та в міліцію.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА