15:24 10.05.2015

Водій електроремонтної бригади підірвався на міні поблизу Артемівська - міліція

1 хв читати

У суботу, 9 травня, поблизу селища Новолуганського Артемівського району під час виконання робіт з ремонту лінії електропередач водій автовежі наїхав на міну, в результаті чого з різними травмами був доставлений до лікарні, повідомляє прес-служба артемівського главку міліції.

Як розповів начальник артемівського міського відділу міліції Дмитро Кожуховський, 9 травня до міліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 47-річного жителя Костянтинівки. "Правоохоронці встановили, що потерпілий дістав травм у полі поблизу селища Новолуганського Артемівського району. Виконуючи на службовому автомобілі роботи з ремонту ліній електропередач, він наїхав на міну", - йдеться в повідомленні.

Чоловіка доправили в лікарню з діагнозом: мінно-вибухова травма, закрита черепно-мозкова травма, забій поперекового відділу хребта, контузія.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА