15:18 13.05.2015

Шкіряк може повернутися до МВС, якщо захоче - Аваков

2 хв читати
Шкіряк може повернутися до МВС, якщо захоче - Аваков

Зорян Шкіряк, який подав у відставку з посади в. о. голови Державної служби надзвичайних ситуацій, може повернутися до Міністерства внутрішніх справ і займатися тим напрямом роботи у відомстві, яким займався раніше, до призначення в ДСНС, заявляє глава МВС Арсен Аваков.

"Зорян Шкіряк – плоть від плоті нашої, наш товариш і друг. І він працює і буде працювати, я сподіваюся, у відомстві, якщо виявить таке бажання", - сказав А. Аваков журналістам у середу в Києві.

За його словами, З. Шкіряк в МВС займався певними напрямами роботи відомства в ранзі радника міністра до того, як був делегований в ДСНС.

"Я думаю, що цей функціонал нікуди не дінеться. І там він (З. Шкіряк – ІФ) ефективний і корисний, а головне – я йому вірю", - додав міністр.

Як повідомлялося, в.о. голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) Зорян Шкіряк у вівторок, 13 травня, подав заяву про відставку. "Моє перебування на посаді було тимчасовим, вважаю, що на цьому етапі моя місія завершена... Хочу повідомити, що я звернувся до прем'єр-міністра Арсенія Яценюка з заявою про звільнення мене з посади тимчасово виконувача голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій", - сказав він на брифінгу в Києві.

Відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна" про подальші плани, він повідомив, що має намір повернутися в МВС, допомагати міністру А. Авакову. Водночас, до моменту прийняття рішення уряду про відставку, З. Шкіряк пообіцяв виконувати обов'язки глави ДСНС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Будинок для ВПО відкрито в одному із сіл Великогаївської громади Тернопільщини

Росіяни обстріляли Запорізьку область, є загиблий - ОВА

Прем'єр Хорватії візьме участь у Саміті миру - Зеленський

Голова УІНП: Меморіалізація російсько-української війни буде складною

Кількість загиблих у Черкаській Лозовій зросла до семи - прокуратура

Понад 400 тис. українців оновили свої дані в застосунку "Резерв+" - Міноборони

Голова УІНП: 24 лютого поки що має залишатися неофіційною датою, що підсвічується державою як День люті

У Кропивницькому районі пролунали вибухи, постраждалих і руйнувань немає - ОВА

Голова УІНП про народні меморіали на майдані Незалежності та біля стіни Свято-Михайлівського монастиря: Потрібно запропонувати якісну альтернативу

Голова УІНП сподівається, що київська влада або якийсь меценат усе-таки створять Музей монументальної пропаганди

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА