12:56 15.05.2015

У Донецькій області через бойові дії промислове виробництво продовжує стрімке падіння - глава області

1 хв читати
У Донецькій області через бойові дії промислове виробництво продовжує стрімке падіння - глава області

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Кіхтенко розповів на зустрічі з главою Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Ертугрулом Апаканом про ситуацію в регіоні.

Як повідомляє в п'ятницю прес-служба обласної військово-цивільної адміністрації, О.Кіхтенко зазначив, що виробництво вугілля з початку поточного року порівняно з аналогічним періодом минулого року зменшилося в 3,2 раза (на 2,3 млн. т). Обсяг виробництва в металургійній галузі зменшився на 43,5%. Виробництво хімічних речовин і продукції зменшилося в 5,7 раза. Машинобудування зменшило обсяг виробництва на 38,5%.

"Пан Ертугрул Апакан поділив стурбованість О.Кіхтенко зниженням рівня життя в області через бойові дії в регіоні і подякував українській стороні за сприяння співробітникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні, які працюють у Донецькій області, часто на передовій, ризикуючи своїм життям",- зазначено в повідомленні.

За результатами зустрічі сторонами було вирішено спільними зусиллями прагнути всіляко сприяти дотриманню і виконанню мінських домовленостей, "як єдино можливоого на сьогодні способу досягнення світу".

"Проблемою є абсолютно неконтрольоване ставлення до цього з боку бойовиків, які не лише не виконують домовленостей, а й постійно відверто заявляють про розв'язування активних бойових дій", - ідеться в повідомленні прес-служби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА