16:14 15.05.2015

Харків'яни планують завершити зведення фортифікацій на Луганщині до 10 червня - віце-губернатор

2 хв читати

Харківські підприємства планують закінчити всі роботи щодо зведення фортифікаційних споруд у Луганській області до 10 червня.

"На сьогодні Харківська область є лідером у будівництві цих захисних споруд - повністю закінчено роботи на двох взводно-опорних пунктах і згідно з нашим графіком наступного тижня будуть готові ще чотири", - наводить прес-служба Харківської облдержадміністрації слова заступника голови ОДА Євгена Шахненка в п'ятницю.

За його словами, комісія, яку він очолював та до якої входили представники Міноборони, об'їхала 31 взводно-опорний пункт. Об'єкти перебувають на різній стадії готовності, але всі роботи планується завершити до 10 червня. Нині на будівництві фортифікаційних споруд у Луганській області задіяні 13 будівельно-монтажних організацій.

Є.Шахненко також стверджує, що всі проблеми, які гальмували роботи з будівництва фортифікаційних споруд у Луганській області, вже вирішено.

"На кожному об'єкті ми зустрічалися з представниками будівельних організацій, місцевої влади. Було дуже багато проблем з розмінуванням та охороною майданчиків, земельними ділянками, з під'їздом працівників і техніки, розселенням людей та технічним виконанням. Всі питання, які заважали будівництву захисних споруд в Луганській області, вирішені", - сказав він.

Як повідомлялося, у березні на нараді під головуванням віце-прем'єр-міністра Геннадія Зубка в м. Краматорську(Донецькій області) за участю голів ОДА "прифронтових" областей було ухвалено рішення про створення близько 300 опорних пунктів уздовж лінії фронту в Донецькій і Луганській областях. Будівництво 31 з них було доручено Харківській області.

7 травня прес-служба ОДА з посиланням на голову облдержадміністрації Ігоря Райніна повідомляла, що до 15 травня планується повністю завершити роботи на п’яти взводно-опорних пунктах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА