11:40 16.05.2015

Харківський суд заборонив проведення акції на підтримку мера Кернеса і клубу "Металіст"

2 хв читати
Харківський суд заборонив проведення акції на підтримку мера Кернеса і клубу "Металіст"

Харківський окружний адміністративний суд підтримав міську раду і заборонив проведення в понеділок, 18 травня, на площі Свободи акції на підтримку міського голови Геннадія Кернеса і ФК "Металіст".

Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради з посиланням на заступника директора юридичного департаменту В'ячеслава Басараба.

Як повідомлялося, в п'ятницю на засіданні погоджувальної комісії було ухвалено рішення звернутися до суду з проханням заборонити проведення акції на площі Свободи у понеділок з міркувань безпеки.

Раніше в п'ятницю в Інтернеті з'явилися скріншоти листування в соцмережах про платний набір людей на мітинг на підтримку Г. Кернеса в Харкові 18 травня.

Директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Юрій Сидоренко стверджує, що міська влада Харкова не збирає людей на акцію на підтримку Г. Кернеса через соцмережі.

"Спочатку ці оголошення з'явилися на сторінці "ВКонтакте", на якій торгують жіночим одягом і через дуже короткий час зникли. Явно це було зроблено спеціально, щоб скомпрометувати міську владу. Ми до цього жодного відношення не маємо", - сказав Ю. Сидоренко кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна".

Як відомо, на понеділок, 18 травня, призначено засідання Київського райсуду Полтави у справі щодо Г. Кернеса, якого підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. ч. 2, 3 ст. 27, ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. ч. 2, 3 ст. 27 ч. 2 ст. 127 (катування), ч. ч. 2, 3 ст. 27 ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством) КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА