09:45 19.05.2015

Wizz Air поки що не змінює планів щодо України

2 хв читати
Wizz Air поки що не змінює планів щодо України

Група Wizz Air на сьогодні не має наміру змінювати планів щодо своєї роботи в Україні.

"Wizz Air продовжує виконувати рейси/з України на підставі поточного попиту. Як і на усіх ринках, де присутня група, ми постійно стежимо за попитом щодо пасажирів і напрямків, але наразі в нас немає ніяких щодо зміни своєї роботи в Україні"-повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в групі.

Відповідаючи на запитання, що призвело до закриття української "дочки" групи, там зазначили, що Wizz Air Group припинила діяльність свого дочірнього підприємства-"Візз Ейр Україна" з ділових міркувань, пов'язаних з поточною ситуацією на Сході України.

Проте в групі додали, що вона, як і раніше, підтримуватиме стратегію відновлення роботи в майбутньому з базою в Києві.

Говорячи про нову базу групи в Кошице, у Wizz Air зазначили, що її буде відкрито в наступному місяці.

Як повідомлялося, угорська Wizz Air Holdings Plc продовжить реструктуризацію діяльності в Україні і з 20 квітня 2015 року Wizz Air Hungary виконуватиме вісім рейсів до України та з України, а її дочірня авіакомпанія "Візз Ейр Україна", яка виконувала 16 рейсів на двох літаках,-припинить свою діяльність з 20 квітня.

Як повідомляла прес-служба авіакомпанії, 4 червня 2015 року відбудеться відкриття бази угорської Wizz у Києві, на якій базуватиметься один літак Airbus A320.

Другий літак Airbus A320, який зараз базується в Києві, буде переміщений на нову базу Wizz Air в Кошице і виконуватиме рейси з Кошице в Мілан Бергамо і Шеффілд-Донкастер з початку червня 2015 року.

Також ішлося про те, що буде продовжено виконання таких рейсів: Київ-Будапешт, Київ-Лондон (Лутон) без змін. На рейси Київ-Кельн, Київ-Дортмунд, Київ-Гамбург, Київ-Катовіце, Київ-Ларнака, Київ-Мюнхен необхідно перебронювати квитки через Wizz Air Hungary.

Припинено з 20 квітня маршрути: Київ-Барселона, Київ-Валенсія, Київ-Кутаїсі, Київ-Москва, Київ-Мілан, Київ-Неаполь, Київ-Венеція, Львів-Мілан, Львів-Неаполь, Львів-Венеція.

Пізніше перший заступник міністра інфраструктури України Володимир Шульмейстер повідомив, що угорська Wizz Air фізично збереже свою дочірню компанію в Україні.

Крім того, за словами першого заступника міністра інфраструктури, Державіаслужба України вже переоформила дозволи на польоти в Польщу, Німеччину, Кіпр, ведуться переговори про польоти угорської компанії між Україною Італією, Іспанією, для чого потрібні дозволи цих країн, а також планується виконання рейсів із Софії в Київ.

Також повідомлялося, що Wizz Air із 16 вересня відкриє нові рейси з Вільнюса, серед яких - перельоти в Київ, Глазго і Мюнхен.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сили ППО за ніч знищили 24 дрони-камікадзе в південних регіонах, 20 із них - в Одеській області

За добу на Харківщині одна загибла та 11 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів - Синєгубов

Російська армія найближчим часом має намір тиснути по всій лінії фронту - ISW

У Середземному морі на бойовому чергуванні чотири кораблі РФ, один із них ракетоносій "Калібрів"

Усі дрони-камікадзе, які атакували вночі Київську область, збито, немає ні пошкоджень, ні постраждалих - ОВА

Окупанти продовжують обстрілювати прикордоння Сумщини - ОВА

Окупанти за добу завдали близько 460 ударів по Запорізькій області, одна людина поранена - голова ОВА

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, двоє загиблих і двоє поранених

Засобами ППО збито всі 37 ударних БПЛА, які атакували вночі Україну

ЗС України за добу ліквідували 1210 окупантів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА