16:55 19.05.2015

Міноборони уклало угоди із забезпечення ЗСУ на 12,1 млрд грн, що перевищує половину річних призначень

1 хв читати
Міноборони уклало угоди із забезпечення ЗСУ на 12,1 млрд грн, що перевищує половину річних призначень

Міністерство оборони України підписало низку угод щодо забезпечення Збройних сил на суму в 12,1 млрд грн, повідомив заступник міністра оборони - начальник апарату Петро Мехед.

"Міністерство оборони підписало угоди та взяло зобов'язання на суму 12,1 млрд грн. Тобто понад 53% від річних призначень, передбачених на матеріально-технічне забезпечення. Річним планом із закупівель цього року передбачена закупівля товарів і послуг для потреб ЗСУ на суму понад 9 млрд грн. Зокрема, за напрямами тилового забезпечення планується централізовано поставити товарів і послуг на суму понад 10 млрд грн", - сказав він на брифінгу в Києві у вівторок.

П.Мехед зазначив, що цього року для ЗСУ планується закупити 94 тис. т паливно-мастильних матеріалів. На сьогодні Міноборони вже підписало 35 договорів на постачання понад 61 тис. т, уже поставлено понад 50 тис. т.

На закупівлю речового майна передбачено 2,8 млрд грн, від початку року вже підписано 230 договорів на постачання речового майна.

Заступник міністра зазначив, що на надання послуг харчування підписано 29 договорів і додаткових угод на суму близько 1,5 млрд грн, здійснено процедури із закупівлі та постачання продовольства для доукомплектування 300 тис. наборів сухих продуктів на суму 1,5 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА