12:23 20.05.2015

"Луганськтепловоз" має намір перенести адресу місцезнаходження з Луганська до Сєверодонецька

1 хв читати
"Луганськтепловоз" має намір перенести адресу місцезнаходження з Луганська до Сєверодонецька

ПАТ "Луганськтепловоз", яким володіє російський "Трансмашхолдинг" (ТМХ), має намір перенести адресу місцезнаходження (реєстрації юридичної особи) підприємства з Луганська до Сєверодонецька (Луганська обл.).

Відповідне питання внесено до порядку денного позачергових зборів акціонерів ПАТ, намічених на 15 червня поточного року.

У порядку денному зборів також є питання внесення відповідних змін до статуту ПАТ і реєстрації цих змін згідно із законодавством України.

Як пояснили агентству "Інтерфакс-Україна" на підприємстві, таке рішення продиктоване, зокрема, необхідністю зареєструвати місцезнаходження підприємства на території, контрольованій українською владою.

Водночас виробничі потужності повністю залишаються в Луганську.

Нині адреса місцезнаходження ПАТ "Луганськтепловоз" у Луганську - вул. Фрунзе, 107, у Сєверодонецьку новий офіс компанії розміщуватиметься на вул. Гагаріна, 52б. Збори акціонерів відбудуться за новою адресою в Сєверодонецьку.

"Луганськтепловоз" випускає магістральні і маневрові тепловози, електровози, електропоїзди постійного та змінного струму, дизель-поїзди.

У 2014 році завод поставив "Російським залізницям" 282 секції локомотивів, а первинний план на поточний рік передбачав випуск 300 секцій, проте скоригований план передбачає випуск 93 секцій.

Завод у 2014 році отримав 67,516 млн грн чистого прибутку, що у 2,3 раза менше за аналогічний показник 2013 року, чистий дохід скоротився на 19,5%, сягнувши 2 млрд 447,3 млн грн.

"Трансмашхолдинг" - найбільший у РФ виробник рухомого складу для залізниці та метро.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА