15:22 20.05.2015

На місці конфліктної забудови на Осокорках буде сквер – Кличко

2 хв читати
На місці конфліктної забудови на Осокорках буде сквер – Кличко

Мер Києва Віталій Кличко ініціює створення скверу на місці конфліктної забудови на Осокорках, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"Ми перебуваємо на Осокорках. Тут вчора відбувався конфлікт. Завтра на засіданні Київради я ініціюю ухвалення рішення про розірвання договору оренди на цю земельну ділянку та надання її статусу скверу. Також я даю завдання керівнику "Зеленбуду" завезти сюди чорнозем, розбити сквер, висадити траву, дерева і привести цю територію в належний вигляд ", - заявив В. Кличко під час інспекції місця конфлікту в середу.

Мер зазначив, що всі дозволи, отримані забудовником, були видані кілька років тому, а дозволів на встановлення паркану навколо ділянки Київрада взагалі не видавав, і наголосив, що всі будівельні конфлікти в столиці мають вирішуватися виключно у правовому полі.

"Ми зараз вирішуємо проблеми, які були закладені кілька років тому. Намагаємося знайти баланс, хоча це непросто. Але хочу запевнити: там, де сквери та паркові зони, ніяких будівництв не буде. Жодного дозволу ми ніколи не давали і давати не будемо. Київ має бути зеленим і комфортним містом", - наголосив В. Кличко.

Він доручив керівнику Київської міліції встановити та притягнути до відповідальності осіб, які були причетні до побиття людей під час конфлікту на Осокорках у середу ввечері.

"Для цього достатньо відповідних відеоматеріалів в Інтернеті, і встановити тих, хто бив людей, можна. І це треба зробити!", - заявив мер Києва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА