15:04 25.05.2015

У Києві представили проект допомоги в працевлаштуванні ветеранам АТО

2 хв читати
У Києві представили проект допомоги в працевлаштуванні ветеранам АТО

Громадська організація "Координаційний центр допомоги учасникам АТО" і національний портал Rabota.ua ініціюють проект із допомоги в працевлаштуванні учасників антитерористичної операції на сході України.

"Цей проект спрямований на допомогу учасникам АТО в їх працевлаштуванні. На сьогодні велику кількість людей демобілізовано, вони повертаються додому, і крім того, що їм потрібна допомога в реабілітації, для них для всіх важливим є питання працевлаштування. Тому питання соціальної адаптації є не менш важливим для цих людей. Тому разом із порталом Rabota.ua ми вирішили започаткувати новий проект", - заявила ініціатор "Координаційного центру допомоги учасникам АТО", народний депутат фракції "Самопоміч" Ірина Сисоєнко.

Вона зазначила, що учасникам АТО необхідно допомогти не лише психологічно адаптуватися, а й навчити нових професій, щоб роботодавці мали всі підстави робити вибір на користь учасників АТО.

За словами директора департаменту маркетингу та зв'язків із громадськістю порталу Rabota.ua Максима Немеша, досвід роботи порталу "дозволить нашим експертам відповісти на запитання, що стосуються ринку праці України, а понад 40 тис. вакансій на порталі допоможуть ветеранам АТО швидко оцінити власні сили й активно включитися в пошук роботи".

М.Немеш також зазначив, що зараз розпочинається підготовчий етап роботи, і на цьому етапі основним напрямом буде надання демобілізованим учасникам АТО знань про ринок праці та актуальні вакансії, знайомство з роботодавцями і пропозиціями роботи, а також удосконалення резюме та проходження співбесід.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА