17:34 25.05.2015

Інвестпотенціал Києва в енергозбереженні оцінюється у близько $3 млрд - перший заступник голови КМДА

1 хв читати
Інвестпотенціал Києва в енергозбереженні оцінюється у близько $3 млрд - перший заступник голови КМДА

Витрати на обігрів 1 кв. м площі у будівлях Києва вп'ятеро-вшестеро перевищують витрати інших європейських міст, що свідчить про значний інвестиційний потенціал столиці в частині можливої реалізації проектів енергозбереження вартістю близько $3 млрд.

Такі дані оприлюднила Київська міська державна адміністрація з посиланням на першого заступника голови Ігоря Ніконова в понеділок.

"Зокрема, обсяги інвестицій в енергозбережні проекти Києва можуть становити близько $3 млрд. Ми вже бачимо зацікавленість багатьох міжнародних інституцій у таких проектах і працюємо над розробленням інвестиційних програм у цьому напрямі", - наведено в повідомленні слова І.Ніконова.

Як повідомлялося, 22 травня поточного року віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко заявив, що уряд Німеччини за умови розроблення українським урядом моделі повернення наданого фінансування заявив про готовність спрямувати EUR200 млн у створюваний Фонд енергоефективності для залучення коштів міжнародних фінансових організацій на заходи щодо підвищення енергоефективності в Україні.

За словами Г.Зубка, загалом український ринок проектів із підвищення енергоефективності на кінець травня 2015 року оцінювався у близько 300 млрд грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА