20:26 27.05.2015

"Укрнафта" й МВС спростовують інформацію щодо присутності групи бійців у її офісі

2 хв читати
"Укрнафта" й МВС спростовують інформацію щодо присутності групи бійців у її офісі

ПАТ "Укрнафта" спростовує інформацію про присутність близько 100 осіб у камуфляжі в приміщенні її головного офісу.

"Укрнафта" працює в звичайному режимі. На її території немає воєнізованих формувань", - повідомила прес-служба компанії в середу ввечері.

У свою чергу, в МВС також спростовують інформацію про перебування в приміщенні "Укрнафти" невідомих осіб. "На цей час інформація народного депутата України Вікторії Войціцької, поширена в соціальній мережі, про нібито наявність у приміщенні підприємства ПАТ "Укрнафта" 100 невідомих людей, не підтверджена", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті відомства.

У МВС зазначили, що ситуація на ПАТ "Укрнафта" під їхнім контролем.

Як повідомлялося раніше, народний депутат Вікторія Войціцька повідомила про проникнення близько 100 осіб у камуфляжі в центральний офіс ПАТ "Укрнафта, розташований у Нестеровському провулку в Києві.

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк у середині травня анонсував зміни в менеджменті компанії "Укрнафта", в якій "Нафтогазу" належить 50%+1 акція, а також підписання нової акціонерної угоди з міноритарними акціонерами з групи "Приват".

Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин, у свою чергу, повідомив, що можливість змінити менеджмент "Укрнафти" у держави з'явиться тільки після 26 травня, коли набуде чинності відповідний закон про зниження кворуму, а "Нафтогаз України" і міністерство зможуть провести збори наглядової ради компанії і акціонерів.

НАК на минулому тижні вже повідомив про скликання 29 травня засідання наглядової ради для затвердження порядку денного зборів акціонерів, на якому планують розглянути питання зміни менеджменту.

До наглядової ради "Укрнафти" входять Ігор Коломойський, Геннадій Боголюбов, Михайло Кіперман, Тимур Новіков, Урієл Цві Лейбер, Поліна Загнітко, Ярослав Теклюк, Петро Столяр, Сергій Коновець, Сергій Перелома і Андрій Коболєв.

НАК "Нафтогаз України" належить 50%+1 акція "Укрнафти", групі компаній, пов'язаних з акціонерами Приватбанку (Дніпропетровськ), - близько 42% акцій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей дістали поранення

Окупанти за добу завдали 335 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Ворог уночі та вранці обстрілював Миколаївську область, є пошкодження рекреаційних об'єктів, житлових будинків та об'єкта теплогенерації

ЗС України за добу ліквідували 1096 окупантів

Увечері та вночі ворог атакував Дніпропетровську область безпілотниками

ППО ліквідувала п’ять із дев’яти ворожих БПЛА у п'яти областях України

У Миколаєві після атаки БПЛА пошкоджено рекреаційні та інфраструктурні об'єкти

У Середземному морі РФ тримає два кораблі, один із них ракетоносій "Калібрів"

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 88 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 35 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 32 ракетних і 64 авіаудари

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА