18:13 28.05.2015

Київ спрямує 17,6 млн грн на встановлення 1 тис. будинкових теплолічильників, 15,6 млн грн - на ремонт сходових кліток - міськрада

3 хв читати
Київ спрямує 17,6 млн грн на встановлення 1 тис. будинкових теплолічильників, 15,6 млн грн - на ремонт сходових кліток - міськрада

Київська міськрада з огляду на необхідність розподілу додаткових асигнувань спеціального фонду столичного бюджету на 2015 рік ухвалила рішення спрямувати 17,6 млн грн на встановлення 1 тис. приладів обліку теплової енергії в житлових будинках.

Як повідомила прес-служба Київради, депутати міськради внесли відповідні зміни до столичного бюджету та програми соціально-економічного розвитку Києва на 2015 рік у рамках розподілу 51,5 млн грн таких асигнувань у четвер.

Крім того, 15,6 млн грн передбачається спрямувати на капітальний ремонт сходових кліток у житлових будинках.

За даними Київради, також збільшено до 7,6 млн грн із 20,5 тис. грн асигнування на будівництво водопровідної мережі від вул. Маршала Гречка до Великої кільцевої дороги. При цьому до загального фонду бюджету на утримання бюветних комплексів і мобільних туалетних кабін буде спрямовано 2,8 млн грн.

Згідно з повідомленням, у соціальній сфері додаткове фінансування щодо восьми об'єктів цього року сумарно передбачено на рівні 33,5 млн грн. Зокрема, йдеться про капітальний ремонт відділення невідкладної медичної допомоги №2 на вул. Колективізації, 3 та філії №2 Центру медико-санітарної допомоги №3 на вул. Ольжича, 1 (3,2 млн грн), а також завершення капремонту дитячого дошкільного закладу №463 на вул. Академіка Доброхотова, 24а, навчального комплексу "Свічадо" на просп. Академіка Вернадського, 71а.

Згідно з програмою економічного та соціального розвитку Києва на 2015 рік зі змінами, внесеними Київською міськдержадміністрацією розпорядженням №480 від 19 травня, її загальна вартість становить 2 млрд 917,0216 млн грн, фінансування за рахунок спеціального фонду заходів у рамках програми - на рівні 1 млрд 678,0974 млн грн (зокрема за рахунок бюджету розвитку - 1 млрд 662,0974 млн грн, цільових фондів - 16 млн грн), за рахунок власних і залучених коштів - 1 млрд 238,9242 млн грн.

Капітальні вкладення у рамках затвердженої програми передбачено на рівні 2 млрд 228,3953 млн грн (989,4711 млн грн - за рахунок бюджету розвитку спецфонду, решта - за рахунок суми власних і залучених коштів), а капітальний ремонт - на рівні 688,6263 млн грн (672,6263 млн грн - за рахунок бюджету розвитку спецфонду, решта - за рахунок суми цільових фондів).

Як повідомлялося з посиланням на прес-службу Київради, в планах - до кінця червня-2015 у рамках реалізації міської цільової програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства коштом столичного бюджету передбачається встановлення 1 тис. будинкових приладів технологічного обліку теплової енергії, ще 1,5 тис. таких теплолічильників планується встановити за рахунок інвестиційних коштів.

Програму соціально-економічного розвитку столиці на 2015 рік із капітальними вкладеннями 1,6 млрд грн Київська міськрада затвердила 28 січня поточного року.

За словами голови постійної комісії міськради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Андрія Страннікова, близько 380 млн грн, або близько 25% капвкладень, планується спрямувати на заходи з енергоефективності, із них 50 млн грн - на встановлення будинкових теплолічильників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вихідні в Україні будуть теплими, на заході країни та на Лівобережжі короткочасні дощі й грози

Уперше за два роки війни ЗСУ вистачає артилерійських снарядів - Зеленський

Зеленський: Партнери не підштовхують нас до переговорів з РФ

Зеленський заявив, що використання Україною західної зброї на території РФ стало б захистом, а не наступом

Уламки російського дрона пошкодили один з енергооб'єктів на Вінниччині - Міненерго

РФ атакує Харківщину, користуючись забороною Україні використовувати західну зброю для ударів по російській території - ISW

Зеленський про тривалість війни: На сьогодні ґрунт має бути для того, щоб Путін так само шукав вихід із ситуації

Окупанти за добу обстріляли Середину-Буду, Дружбу, 34 прикордонні села і селища в Сумській і Чернігівській областях, є поранений

Партнери бояться програшу Росії у війні - Зеленський

Результатом Саміту миру має стати комюніке лідерів - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА