19:54 02.06.2015

Розенко представлятиме інтереси уряду в спорі з профспілками про індексацію доходів населення з 1 липня 2015 року

1 хв читати

Кабінет Міністрів уповноважив міністра соціальної політики Павла Розенка представляти інтереси уряду в спорі зі спільним представницьким органом репрезентативних всеукраїнських об'єднань профспілок на національному рівні, зареєстрованому в Національній службі посередництва і примирення 30 квітня 2015 року.

У розпорядженні Кабміну №555-р від 14 травня 2015 року зазначено, що Міністерство фінансів, Міністерство економічного розвитку і торгівлі, Міністерство юстиції та інші держоргани за запитом П.Розенка мають визначити посадових осіб для представництва інтересів Кабміну в цьому спорі.

На офіційному сайті Національної служби посередництва і примирення зазначено, що 30 квітня було зареєстровано спір між спільним представницьким органом репрезентативних всеукраїнських об'єднань профспілок на національному рівні та Кабміном, в якому профспілки вимагали від уряду внести на розгляд парламенту законопроект про підвищення з 1 липня та 1 грудня 2015 року розміру прожиткового мінімуму, мінімальної зарплати та ухвалення постанови Кабміну щодо підвищення посадового окладу (тарифної ставки) працівників першого тарифного розряду єдиної тарифної сітки з метою їх компенсації з огляду на високу інфляцію в 2014-2015 рр.

Профспілки також вимагали до 1 липня 2015 року здійснити індексацію грошових доходів населення для забезпечення ефективного захисту трудових доходів, пенсій, соціальних і страхових виплат в умовах високого рівня інфляції та погасити борги із зарплати.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський у Хмельницькому відвідав солдатів, які лікуються після поранень

Прикордонники вилучили скрипку Страдіварі на українсько-польському кордоні

Кемерон під час візиту до Києва розпочав переговори щодо 100-річного партнерства між Україною та Великою Британією

У вихідні в Україні буде тепло, у неділю в Києві та низці областей короткочасні дощі

ДБР повідомило про підозру в незаконному збагаченні колишньому начальнику ГУ внутрішньої безпеки СБУ Наумову

Глава МЗС Великої Британії відвідав Львів

У Києві на вихідні оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Енергетики оперативно повернули світло понад 13 тис. абонентам у двох районах Києва - Міненерго

На п'яти напрямках будівництво оборонних фортифікацій підходить до завершення - Міноборони України

Окупанти обстріляли Середина-Буду, 32 прикордонні села та селища, пошкоджені лікарня та 11 приватних будинків - ОК "Північ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА