18:22 03.06.2015

Штурм бойовиками Мар'їнки зупинено, поранено 7 військових - Полторак

1 хв читати
Штурм бойовиками Мар'їнки зупинено, поранено 7 військових - Полторак

Штурм бойовиків позицій українських військовослужбовців в районі Мар'їнки (поблизу Донецька) було зупинено, заявляє міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак.

"Штурмові дії противника поблизу Мар'їнки зупинені", - сказав С. Полторак представникам ЗМІ в середу вдень, повідомляє прес-служба Міноборони.

За інформацією, станом на 15.00 штурмові дії зупинено, 7 українських військовослужбовців отримали поранення.

"Втрати противника уточнюються. Чіткі дії наших військових змусили супротивника зупинитися. Ситуація контрольована, у нас є необхідні сили і засоби для того, щоб дати гідну відсіч", - сказав С. Полторак.

Як повідомлялося, раніше в середу радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Тетяна Губа повідомила, що станом на 16:00 унаслідок обстрілу Мар'їнки загинув один військовослужбовець, ще 18 людей дістали поранення.

"Сьогодні Мар'янка зазнала сильного обстрілу. Станом на 16:00 поранено 18 осіб із 28-ї бригади, один загиблий. Також 5 осіб з місцевого населення дістали поранення, один загинув. Поранених бійців і місцевих жителів доправляють до Курахівської лікарні,вони забезпечені медикаментами та необхідними медпрепаратами. Всі схеми евакуації і надання медичної допомоги чітко відпрацьовані. У Кураховому перебувають військові медики, на посилення вийшла медична рота", - сказала Т. Губа.

Також вона поінформувала, що до Дніпропетровська у середу вдень з Мар'їнки спеціальними автобусами і літаками вже доправили 12 постраждалих і поранених військовослужбовців Збройних сил України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА