15:45 04.06.2015

Радник глави МВС нардеп Геращенко просить спікера ВР вплинути на Льовочкіна, який ігнорує допити в МВС

1 хв читати

Народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко просить голову Верховної Ради Володимира Гройсмана вплинути на депутата від "Опозиційного блоку" Сергія Льовочкіна з тим, щоб він явився на допит в МВС у рамках розслідування кримінального провадження щодо вбивства Олега Калашнікова.

"Я хочу звернутися до спікера Верховної Ради В.Гройсмана з вимогою звернутися до С.Льовочкіна та зобов'язати його прийти на допит. Я прошу своїх депутатів підтримати це питання", - сказав А.Геращенко з трибуни парламенту в четвер.

За його словами, С.Льовочкіна викликали на допит двічі - 25 та 28 травня, проте той не явився і не поінформував про причини своєї відсутності.

А.Геращенко також продемонстрував документ, який, за його словами, є зверненням міністра внутрішніх справ Арсена Авакова до В.Гройсмана з проханням вплинути на С.Льовочкіна.

Депутат уточнив, що повістку С.Льовочкіну надсилали через апарат Верховної Ради.

О.Калашніков - екс-депутат Верховної Ради від Партії регіонів, був застрелений 15 квітня 2015 року на порозі власної квартири на житловому масиві Виноградар у Києві.

С.Льовочкіна було викликано на допит 28 травня та 2 червня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА