17:20 09.06.2015

Понад 400 нацгвардійців стежать за правопорядком на місці пожежі під Києвом і допомагають рятувальникам

1 хв читати
Понад 400 нацгвардійців стежать за правопорядком на місці пожежі під Києвом і допомагають рятувальникам

Понад 400 військовослужбовців частин Національної гвардії України Київського гарнізону перебувають на місці пожежі на території нафтобази у Васильківському районі Київської області для недопущення порушень громадського порядку та можливих деструктивних дій.

"Понад 400 військовослужбовців частин Національної гвардії України Київського гарнізону спрямовані на місце пожежі. На нацгвардейців покладено завдання з оточення території, недопущення порушень громадського порядку та можливих деструктивних дій, що можуть ускладнити процес гасіння пожежі. Крім того, військовослужбовці Нацгвардії надаватимуть конкретну допомогу пожежно-рятувальним підрозділам із локалізації вогню та недопущення його поширення", - повідомляє прес-служба Нацгвардії.

Наразі нацгвардійці виконують покладені на них завдання.

Крім того, для підтримання постійного зв'язку розгорнуто вузол зв'язку та оперативний штаб. Нацгвардійці під командуванням заступника командувача генерал-лейтенанта Валерія Рудницького оточили територію, забезпечують контрольно-пропускний режим і вживають заходів із запобігання можливим деструктивним діям, спрямованим на погіршення ситуації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА