11:07 11.06.2015

Встановлені з порушенням норм безпеки МАФи буде демонтовано - Кличко

1 хв читати
Встановлені з порушенням норм безпеки МАФи буде демонтовано - Кличко

Демонтуючи нелегальні МАФи, влада Києва діє у рамках закону, і не буде ситуації, коли одні кіоски прибрали, а інші поставили, заявив мер столиці Віталій Кличко.

"Метрополітен - це стратегічний об'єкт. І торгові кіоски, МАФи в метро, встановлені з порушенням усіх норм безпеки, створюють, окрім незручностей, загрозу для людей. У разі екстреної евакуації 20-метрова зона від входів/виходів з метро має бути вільна. Ми демонтуємо МАФи, які стоять на "червоних лініях". Там заборонено розміщувати будь-які будівлі. Ми працюємо у рамках закону, і він один для всіх. І такого не буде, що одні прибрали - інші поставили", - наголосив В.Кличко в ефірі телеканалу ICTV, повідомляє в четвер прес-служба Київської міськдержадміністрації.

Мер зазначив, що договір оренди в багатьох підприємців закінчився, його не продовжували, а власників кіосків попередили, що вони мають залишити свої місця.

"Вони намагаються привернути до себе увагу, виходять і перекривають одну з ключових транспортних магістралей Києва, шантажем вимагають повернути свої кіоски, спричиняючи незручності для багатьох киян. Учора багато хто через перекриття проспекту Бажана запізнився на роботу, в аеропорт на рейси. Від мене кияни вимагають привести Київ у порядок, щоб це було місто скверів і парків, а не МАФів. І ми це зробимо", - заявив В.Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА