16:41 11.06.2015

Придніпровська залізниця до Дня Конституції призначила додаткові поїзди Дніпропетровськ, Кривий Ріг - Одеса

1 хв читати
Придніпровська залізниця до Дня Конституції призначила додаткові поїзди Дніпропетровськ, Кривий Ріг - Одеса

Придніпровська залізниця (ПЗ, Дніпропетровськ) для забезпечення перевезень пасажирів у святкові дні призначила додатковий двохгрупний поїзд № 225/226 у складі 15 вагонів сполученням Дніпропетровськ, Кривий Ріг-Головний – Одеса.

Як повідомила прес-служба придніпровської залізниці, планується, що перша група вагонів поїзда вирушить із Дніпропетровська ввечері 26 червня, в Кривому Розі в цей же день до нього додасться друга група вагонів і прибуде потяг до Одеси одним складом на наступний день близько 10:30-11:00. Зворотно з Одеси вирушатиме 29 червня о 15:00-15:30.

"Додатковий поїзд має задовольнити підвищений попит пасажирів на перевезення в одеському напрямку. Поїзд курсуватиме через Миколаїв і Херсон, з якими мешканці регіону досі не мали прямого залізничного сполучення, хоча попит на перевезення в цьому напрямку в останні роки значно виріс", - наголошується в повідомленні.

Скористатися додатковим потягом зможуть не лише жителі Дніпропетровська або Кривого Рогу, але й Дніпродзержинська і Апостолового.

Раніше повідомлялося, що Придніпровська залізниця з 20 червня призначає курсування двохгрупного нічного поїзда № 472/471 – 552/551 Дніпропетровськ, Кривий Ріг-Головний – Бердянськ – Кривий Ріг-Головний, Дніпропетровськ.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА