09:51 15.06.2015

Постачання газу до Маріуполя і Бердянськ відновлено - Яценюк

1 хв читати
Постачання газу до Маріуполя і Бердянськ відновлено - Яценюк

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що "Укртрансгаз" достроково завершив ремонтні роботи на пошкодженому бойовиками газопроводі в Донецькій області, і постачання газу до Маріуполя і Бердянська відновлено, про це прем'єр написав на своїй сторінці у Facebook у неділю ввечері.

"Завдяки неймовірним зусиллям українських газовиків, обидва місця розриву було ліквідовано в рекордні терміни. Вже зараз відремонтовані газопроводи підключено до мережі, і вони наповнюються газом", - написав він.

Як повідомляє А.Яценюк, у п'ятницю о 6:30 бойовики вели обстріл позицій українських військових і підірвали два газопроводи, залишивши без газу сотні тисяч українців. Крім того, під удар була поставлена промисловість, зокрема, найбільші підприємства української металургії, "Азовсталь" та ММК Ілліча.

Прем'єр-міністр подякував за роботу голові "Нафтогазу" Андрію Коболєву, працівникам "Укртрансагазу" та військовим із сектора "Б", які брали участь у ліквідації наслідків події. Прем'єр також висловив вдячність жителям міст і сіл, які були відрізані від газу цими днями.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА