18:34 16.06.2015

Уряд України створив Координаційну раду з розвитку туризму на чолі з міністром культури

2 хв читати

Уряд України створив Координаційну раду з питань розвитку туристичної діяльності (КРРТ) як тимчасовий дорадчий орган уряду, включивши до його складу представників профільних міністерств і відомств, а також громадських об'єднань, профспілок і бізнесу у сфері туризму, курортів і гостинності.

Відповідна постанова Кабінету Міністрів №388 від 14 травня про створення, затвердження складу і положення про КРРТ оприлюднена на сайті уряду.

Згідно з положенням про КРРТ, його основними завданнями є, зокрема, сприяння в забезпеченні координації дій органів виконавчої влади з питань реалізації державної політики у сфері туризму і курортів і підготовка відповідних пропозицій щодо її формування.

Крім того, серед основних завдань КРРТ - удосконалення чинної нормативно-правової бази України, а також сприяння з урахуванням світового досвіду в розробці й виконанню міжнародних програм і проектів та ініціювання укладання міжнародних угод у сфері туризму і курортів.

Згідно з документом, очолить КРРТ віце-прем'єр-міністр - міністр культури України, першим заступником голови КРРТ стане глава Міністерства економічного розвитку і торгівлі, а заступником - глава Міністерства інфраструктури.

З боку представників профільних об'єднань і бізнесу до складу КРРТ за згодою можуть увійти, зокрема, голова Всеукраїнської асоціації туристичних операторів - президент ПрАТ "Гамалія", а також генеральний директор ТОВ "Арктур", директор підрозділу "Київський" ТОВ "Альбатрос-Тревел" і директор ТОВ "Артбілд Хотел Груп".

До складу КРРТ також можуть увійти керівник робочої групи з питань готельного бізнесу і туризму ТОВ "Американська торгова палата в Україні", виконавчий директор і голова правління громадської спілки "Асоціація індустрії гостинності України", голова громадської організації "Асоціація розвитку внутрішнього і в'їзного туризму України", президент Всеукраїнської громадської організації "Асоціація малих готелів і апартаментів України" і голова ради Всеукраїнського об'єднання працедавців "Всеукраїнська федерація роботодавців у сфері туризм України" тощо.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зафіксовано влучення в двох районах Харкова, інформації про постраждалих немає

На фронті за добу сталося 114 бойових зіткнень, ворог втратив 160 осіб л/с на харківському напрямку

На місці прильоту "шахеда" в Основ'янському районі Харкова сталася пожежа

Харків під атакою ворожих "шахедів"

НАТО розглядає можливість відправки військових інструкторів в Україну - ЗМІ

НБУ в четвер підвищив офіційний курс гривні на 14 коп.

Військам РФ не вистачає потужності, щоб досягти стратегічного прориву на харківському напрямку - Каволі

"Укренерго" в п'ятницю з 8:00 до 19:00 розраховує обійтися без обмежень е/е

Ворог намагається тиснути на оборону на харківському напрямку, найгарячіша ситуація на покровському напрямку

Завдяки Силам оборони сьогодні вдалося додати впевненості напрямку Вовчанська, однак загрози все ще є - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА