11:06 18.06.2015

У газеті "Вести" повідомляють про блокування роботи однойменного медіахолдингу людьми, які назвалися співробітниками податкової міліції

2 хв читати
У газеті "Вести" повідомляють про блокування роботи однойменного медіахолдингу людьми, які назвалися співробітниками податкової міліції

Група людей, що назвалися співробітниками податкової міліції, заблокували роботу медіахолдингу "Вести", адвокати і журналісти не можуть потрапити на свої робочі місця, заявляє газета "Вести".

"Сьогодні, 18 червня, група людей, що назвалися податковою міліцією, без пред'явлення будь-яких документів, виламавши двері, увірвалася в офіс холдингу "Вести", що розташований в бізнес-центрі "Гулівер". Наразі приміщення повністю заблоковано. Юристів і адвокатів холдингу, а також інших працівників загарбники всередину не пускають", - повідомляє газета "Вести" у своїй замітці в четвер.

За інформацією газети, невідомі заявляють, що представляють податкову міліцію і мають постанову суду на обшук у справі ТОВ "Вести мас-медіа". У повідомленні зазначається, що юридично ця компанія за цією адресою не розташована. Водночас, постанову суду юристам не показують. Газета зазначає, що в цьому приміщенні міститься управляюча компанія холдингу, а також редакції газети "Вести" та журналу "Вести. Репортер". Журналісти не можуть потрапити на свої робочі місця.

"Холдинг "Вести" заявляє, що такі дії є прямим актом тиску влади на незалежні засоби масової інформації і наголошує, що, незважаючи ні на що, продовжуватиме свою роботу і не змінить своєї громадської та журналістської позиціє.

Як повідомлялося, Державна фіскальна служба (ДФС) проводить досудове слідство щодо засновника газети "Вести" - ТОВ "Вести Мас-Медіа", кінцевим бенефіціаром якої виступає головний редактор газети Ігор Гужва.

Газета "Вести" є найбільшою безкоштовною газетою в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА