10:17 24.06.2015

Поблизу Полтави у вантажівці вибухнули боєприпаси, призначені для АТО

1 хв читати
Поблизу Полтави у вантажівці вибухнули боєприпаси, призначені для АТО

Поблизу Полтави перекрито трасу Харків-Київ через розкидані від вибуху боєприпаси, повідомив спікер управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області Юрій Сулаєв.

"За попередньою інформацією, здетонував один зі снарядів в одній із вантажівок. Сталося займання машини, від вогню здетонували й інші боєприпаси", - розповів він в ефірі телеканалу "112.Україна" в середу.

Він зазначив, що працівники ДАІ перекрили рух, і до 3-ї ранку, коли вибухи припинилися, займання було ліквідовано, експерти-криміналісти розпочали роботу.

Ю.Сулаєв повідомив, що відкрито кримінальне провадження за ст. 264 Кримінального кодексу - необережне поводження з боєприпасами.

Унаслідок НП ніхто не постраждав, проте вогнем пошкоджений КрАЗ.

У свою чергу народний депутат Ігор Мосійчук повідомив на своїй сторінці у Faecebook уранці в середу: "Намагаюсь повернутися в столицю. Під Полтавою на трасі Київ-Харків розкидана вибухівка. Траса перекрита... Вночі загорілася вантажівка, що перевозила боєприпаси на східний фронт. Від вибухів боєприпасів різних калібрів у полтавчан дрижали вікна".

"Питання до військового прокурора Матіоса (Анатолій Матіос - заступник генпрокурора-головний військовий прокурор - ІФ): хто відповість за цю надзвичайну подію?", - зазначив І.Мосійчук.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА