10:25 25.06.2015

Бойовики за вечір середи 30 разів обстріляли позиції українських військових – прес-центр АТО

1 хв читати

У середу в зоні проведення АТО після відносного затишшя протягом дня бойовики значно активізувалися під вечір вздовж всієї лінії розмежування сторін і з вечора до півночі здійснили понад 30 обстрілів позицій українських військових, повідомляє прес-центр АТО в четвер вранці.

Найбільше ситуація ускладнилася біля Маріуполя. Позиції українських військових поряд з Широкиним і Талаківкою щільно були обстріляні з потужних 152-мм гаубиць. По Бердянському бандформування били з артилерійських систем калібру 122-мм. Крім того, Широкино обстрілювали зі стрілецької зброї, гранатометів і переносних версій РСЗВ "Град-П".

"По Пісках та Опитному, бойовики били з 120-мм мінометів, вибухали там і запальні міни", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці прес-центру в Facebook.

Під обстріл з важких мінометів також потрапили Ленінське та Кірове, що в районі Артемівська, а на Луганщині - Щастя і Станиця Луганська.

Загалом за минулу добу в прес-центрі операції зафіксували 43 випадки застосування бойовиками зброї.

Протягом четверга, з опівночі до ранку, бойовики 6 разів били по позиціях українських військ. З 120-мм мінометів - знову по Широкиному. Зі стрілецької зброї та гранатометів - по Красногорівці та Бердянському.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА