14:41 25.06.2015

Харківська область здасть в експлуатацію всі відбудовані нею фортифікації в Луганській області 10-15 липня

1 хв читати
Харківська область здасть в експлуатацію всі відбудовані нею фортифікації в Луганській області 10-15 липня

Харківська область повністю завершить роботи зі зведення 31 взводного опорного пункту в Луганській області та здасть їх в експлуатацію 10-15 липня, заявив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Шахненко.

"Терміни окреслені - 10-15 липня за остаточною документацією", - сказав Є. Шахненко на прес-конференції в Харкові в четвер.

За його словами, основні роботи за 29-ма взводними опорними пунктам вже завершені.

"Основні роботи зроблені. Сьогодні ці взводно-опорні пункти вже можуть використовуватися... Але документація додалася, (додатково потрібно - ІФ) облицювання деревом траншей, додали певні броньовані елементи, додалася звукоізоляція", - розповів Є. Шахненко.

За його словами, роботи зі зведення ще двох взводних опорних пунктів проводяться за окремим графіком "у зв'язку з оперативною обстановкою".

Як повідомлялося, в березні на нараді під головуванням віце-прем'єр-міністра Геннадія Зубка у Краматорську Донецької області за участю голів ОДА "прифронтових" областей було ухвалено рішення про створення близько 300 опорних пунктів уздовж лінії фронту в Донецькій і Луганській областях. Будівництво 31 з них було доручено Харківській області.

15 травня прес-служба ОДА з посиланням на Є. Шахненкоа повідомила, що харківські підприємства планують закінчити всі роботи зі зведення фортифікаційних споруд у Луганській області до 10 червня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА