09:11 07.07.2015

МОЗ розпочало збирання даних з регіонів про необхідні для держзакупівлі ліки

2 хв читати
МОЗ розпочало збирання даних з регіонів про необхідні для держзакупівлі ліки

Міністерство охорони здоров'я почало збирати дані з регіонів про потреби лікарських засобів і медичних виробів для проведення закупівель за кошти держбюджету, повідомляє прес-служба відомства.

Згідно з повідомленням, у понеділок відбулася селекторна відеонарада заступників міністра охорони здоров'я Ігоря Перегінця та Віктора Шафранського з фахівцями з регіонів, під час якої І. Перегінець висловив вимогу щодо якості та строків збирання даних.

"Зібрано дані за кожною з номенклатур мають потрапляти до МОЗ щойно будуть у наявності, як на конвеєрі, не очікуючи отримання всіх даних за іншими номенклатурами", - цитує В. Перегінця прес-служба МОЗ.

Мністерство планує проаналізувати отримані дані про потреби регіонів через тиждень.

Як повідомлялося, експертно-технічна група (ЕТГ) провела 28 засідань, за результатами яких було прийнято за основу 41 проект номенклатур, розглянуто питання про затвердження 39 номенклатур, ухвалено остаточне рішення про затвердження 38 номенклатур. У роботі ЕТГ взяли участь понад 100 експертів відповідних напрямів медицини, а також представники пацієнтських і громадських організацій.

До складу ЕТГ, що розглядає пропозиції із визначення номенклатури лікарських засобів, медичних виробів та медичної техніки, що закуповуються за бюджетні кошти в рамках державних цільових програм та комплексних заходів програмного характеру включено 11 осіб - представники департаменту медичної допомоги, фінансово-економічного департаменту, управління громадського здоров'я, відділу внутрішнього аудиту міністерства, а також представники держустанови "Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ", держпідприємства "Державний експертний центр" (ДЕЦ), Державної служби України з лікарських засобів (за згодою).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДБР повідомило про підозру в незаконному збагаченні колишньому начальнику ГУ внутрішньої безпеки СБУ Наумову

Глава МЗС Великої Британії відвідав Львів

У Києві на вихідні оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Енергетики оперативно повернули світло понад 13 тис. абонентам у двох районах Києва - Міненерго

На п'яти напрямках будівництво оборонних фортифікацій підходить до завершення - Міноборони України

Окупанти обстріляли Середина-Буду, 32 прикордонні села та селища, пошкоджені лікарня та 11 приватних будинків - ОК "Північ"

Повідомлено про підозру зловмисникам, які викрали з карток іноземних громадян майже 1,5 млн грн

Матеріали до 2-го читання законопроєкту про заборону афілійованих із РПЦ організацій оприлюднять після юрекспертизи

Росіяни обстріляли Курахове, двоє людей загинули

За минулу добу в Україні внаслідок обстрілів загинула одна дитина, восьмеро поранені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА