10:48 07.07.2015

Керівника "Укрнафти" буде відібрано з 6 претендентів, які пройшли у 2-й тур - "Нафтогаз"

2 хв читати
Керівника "Укрнафти" буде відібрано з 6 претендентів, які пройшли у 2-й тур - "Нафтогаз"

Конкурсна комісія відібрала 6 претендентів з 68-ми, які подали свої заявки для участі у першому етапі конкурсного відбору на заміщення посади голови правління ПАТ "Укрнафта", повідомляє НАК "Нафтогаз України", якому належить 51% акцій ПАТ.

"7 і 8 липня відбудуться засідання фінального етапу конкурсного відбору, під час яких кандидати особисто презентувати своє бачення реформування "Укрнафти" та напрямків підвищення ефективності роботи підприємства", - йдеться в повідомленні НАК у вівторок.

"Нафтогаз" додає, що основним критерієм відбору була відповідність затвердженим профілю посади: досвід роботи, освіта, необхідні компетенції і т. п. Заявки на конкурс подали претенденти з України, Великобританії, США, Румунії, Єгипту, Марокко, Норвегії і Данії, однак додаткова інформація про 6-ти відібраних кандидатури відсутня.

Згідно з повідомленням, за результатами фінального етапу конкурсна комісія, до складу якої входять члени наглядової ради "Укрнафти", представники міністерства, державні і недержавні незалежні експерти, визначать переможця та подадуть його кандидатуру на погодження номінаційного комітету Кабміну. У разі затвердження переможця цим комітетом, кандидатура претендента на заміщення посади голови правління "Укрнафти" буде представлена на розгляд і затвердження акціонерів на зборах, призначеному на 22 липня 2015 року, уточнює "Нафтогаз".

"Укрнафта" є найбільшою українською нафтовидобувною компанією. НАК "Нафтогаз України" належить 50%+1 акція "Укрнафти", групі компаній, пов'язаних із акціонерами Приватбанку (Дніпропетровськ), - близько 42% акцій.

Як повідомлялося, бізнесмен Ігор Коломойський та голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв за підсумками засідання наглядової ради "Укрнафти" 29 травня запевнили, що міноритарії і мажоритарії візьмуть участь у загальних зборах акціонерів компанії, запланованому на 22 липня 2015 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА