17:30 13.07.2015

У "Правому секторі" спростовують заяви влади про захоплення хлопчика в заручники бійцями ДУК

2 хв читати
У "Правому секторі" спростовують заяви влади про захоплення хлопчика в заручники бійцями ДУК

Інформація про взяття в заручники хлопчика бійцями "Правого сектора" на Закарпатті є частиною боротьби влади проти об'єднання, заявляють у "Правому секторі".

"Правий сектор" заявляє, що ця інформація є частиною відкритої війни проти нашого військово-політичного руху з метою знищення воїнів, у яких є досить серйозні факти щодо контрабандного коридору на Закарпатті", - йдеться в заяві на сайті "Правого сектора" в понеділок.

В об'єднанні вважають, що влада, замість того, щоб розібратися в ситуації з інцидентом в Мукачевому, зайнялася "жахливою брехнею і дискредитацією "Правого сектора". "Заяви про "6-річних хлопчиків" нагадують нам бездарні спроби кремлівської пропаганди очорнити добровольчі руху в дусі історій на російському телебаченні про "розіп'ятих хлопчиків" і "зґвалтованих в автобусі немічних", - наголошується в повідомленні.

У "Правому секторі" вказали, що "ні ім'я дитини, ні місце інциденту, ні жодні подробиці в повідомленні прес-секретаря президента України про взяття в заручники хлопчика не були зазначені.

"Правий сектор" закликає владу до діалогу і відмови від брудних інформаційних піар-технологій.

Водночас, близько 18:00 на сайті МВС з'явилося оперативне відео, на якому узято в заручники за версією міліції хлопчик розповів про подробиці інциденту. При цьому в повідомленні йдеться, що цей хлопчик є п'ятикласником.

Школяр розповів, що невідомі люди запропонували йому шоколад і печиво. За його словами, незабаром на місці подій з'явилася міліція, після чого один з чоловіків узяв хлопчик за кофту, дістав гранату і почав кричати міліціонерам, щоб вони відійшли на відстань ста метрів. "А далі ми пішли, пішли, пішли не в той бік, а пішли вгору, у бік лісу", - говорить на відео хлопчик.

Потім, за його словами, викрадачі відпустили його, "перев'язавши" йому ноги. "Далі втекли, а я залишився ноги собі розв'язувати. Міліціонер вийшов нагору до мене", - повідомив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА