10:20 17.07.2015

В Україні згадують жертв збитого над Донбасом "Боїнга"

2 хв читати
В Україні згадують жертв збитого над Донбасом "Боїнга"

Пам'ять жертв збитого над Донбасом літака МН17 "Малайзійських авіаліній" в п'ятницю вранці в Києві біля посольства Нідерландів вшанували народні депутати – представники парламентської коаліції.

"Український президент оголосив про створення меморіалу пам'яті невинних жертв, і сьогодні ми тут, щоб цими квітами засвідчити свою біль і скорботу за тими невинними людям, які є частиною пролитої на Донбасі крові", – заявив лідер фракції "Блок Петра Порошенка Юрій Луценко.

Він подякував посольству Нідерландів в Україні та особисто послу Кейсу Кломпенхауверу за підтримку України в боротьбі з агресором на Донбасі".

У свою чергу посол Нідерландів в Україні висловив вдячність українському народу за співчуття. Він нагадав, що в минулому році в цей день біля посольства також було "море квітів", і сам президент України Петро Порошенко приходив, щоб висловити співчуття.

Як повідомлялося, "Боїнг-777" авіакомпанії Malaysia Airlines, що прямував за курсом Амстердам (Нідерланди) - Куала-Лумпур (Малайзія), був збитий на сході України 17 липня 2014 року. На його борту перебували 298 осіб, всі вони загинули. З них - 192 підданих Нідерландів (один мав громадянство США), 44 громадянини Малайзії, серед яких 15 членів екіпажу, 27 громадян Австралії, 12 - Індонезії, 10 - Великобританії (один мав і громадянство ПАР), четверо німців і четверо бельгійців, троє філіппінців, один громадянин Канади і один - Нової Зеландії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА