23:17 19.07.2015

У Вознесенську Миколаївської області в кафе застрелили кримінального авторитета – ЗМІ

2 хв читати
У Вознесенську Миколаївської області в кафе застрелили кримінального авторитета – ЗМІ

У неділю, 19 липня, близько 10:30 ранку на літньому майданчику одного з кафе у Вознесенську Миколаївської області було вбито 46-річного місцевого жителя, повідомляє місцеве інтернет-видання "НикВести".

Убивство сталося в кафе "Вінтаж", де загиблий спілкувався з дівчиною в той час, як невідомий з кущів зробив у нього два постріли з мисливської рушниці. Чоловік загинув на місці від отриманих травм.

"За інформацією "НикВестей" з достовірного джерела, вбитий - це Сергій Красногорський, 1969 року народження, відомий у кримінальному світі як "Красний". Чоловіка двічі притягували до кримінальної відповідальності за порушення вимог чинного законодавства у сфері незаконного обігу наркотиків, а також за зберігання незареєстрованої зброї. Також відомо, що у 2014 році Сергій Красногорський допомагав вести виборчу кампанію колишньому мерові Вознесенська Юрію Гержову під час виборів до Верховної Ради", - йдеться в повідомленні.

У центрі громадських зв'язків УМВС України в Миколаївській області поінформували, що неподалік від місця події правоохоронці знайшли гладкоствольну мисливську рушницю. Вилучену зброю вже ідентифіковано як таку, з якої було зроблено ці постріли.

Слідчий відділ Вознесенського міського управління УМВС України в Миколаївській області розпочаво кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 115 КК "Умисне вбивство", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

На місці злочину працює слідчо-оперативна група та експерти. Встановлюється особистість зловмисники і розшукуються свідки вбивства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА