13:57 21.07.2015

Порошенко на швидкохідному катері спостерігав за навчаннями морпіхів у Миколаївській області

1 хв читати
Порошенко на швидкохідному катері спостерігав за навчаннями морпіхів у Миколаївській області

Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки до Миколаївської області ознайомився з перебігом тактичних навчань Військово-морських сил Збройних сил України.

"На швидкохідних катерах президент у супроводі командувача ВМС віце-адмірала Сергія Гайдука вийшов у море і спостерігав за висадкою морського десанту комбінованим способом на необладнане узбережжя", - повідомляє прес-служба глави держави про його поїздки в Миколаївську область.

Навчання проводилися в акваторії Бузького лиману за участі підрозділів морської піхоти, сил спеціального призначення, надводних кораблів і катерів ВМС України, а також літальних апаратів морської авіації ВМС, Повітряних сил та Сухопутних військ ЗСУ.

"Відпрацьовувалися практичні навички особового складу в динамічній обстановці, максимально наближеній до реальної за всіма етапами висадки морського десанту на необладнане узбережжя, захоплення і утримання плацдарму. Також відпрацьовується міжвидова взаємодія з моря і з повітря", - наголошується в повідомленні.

Мета цих навчань - підготовка підрозділів ВМС до можливих сценаріїв розвитку подій на приморському напрямку, зокрема маріупольському.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА