15:53 28.07.2015

Громадський порядок під час відкриття пам'ятника митрополиту Шептицькому охоронятиме більше ніж тисяча міліціонерів - МВС

1 хв читати
Громадський порядок під час відкриття пам'ятника митрополиту Шептицькому охоронятиме більше ніж тисяча міліціонерів - МВС

Громадський порядок під час відкриття пам'ятника митрополитові Української греко-католицької церкви Андрею Шептицькому 29 липня охоронятиме більше ніж тисяча міліціонерів, повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Львівській області.

Як зазначено в повідомленні, у вівторок особовий склад головного управління переведено на посилений варіант несення служби до закінчення урочистих заходів 29 липня. За даними міліції, у відкритті пам'ятника візьме участь президент України Петро Порошенко. Крім того, за даними міліції, очікується прибуття до Львова кількох тисяч паломників із різних міст України та з-за кордону.

З огляду на урочисті заходи до організації дорожнього руху буде внесено зміни, повідомляють у міліції, передусім йдеться про центральну частину міста. Також на деяких перехрестях регулювання руху транспорту здійснюватимуть інспектори-регулювальники.

Міліція просить жителів і гостей Львова з розумінням поставитися до тимчасових незручностей і внести зміни в маршрути своїх майбутніх поїздок 29 липня.

Як повідомлялося, пам'ятник митрополиту А.Шептицькому урочисто відкриють біля собору Святого Юра 29 липня - у день 150-річчя з дня народження найвидатнішого глави УГКЦ, одного з найбільших громадських діячів, меценатів і духовних авторитетів Західної України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА