13:15 01.08.2015

У Новоазовську бойовики "ДНР" відправляють місцевих жителів на риття окопів за порушення "комендантської години" - "Оборона Маріуполя"

2 хв читати
У Новоазовську бойовики "ДНР" відправляють місцевих жителів на риття окопів за порушення "комендантської години" - "Оборона Маріуполя"

У місті Новоазовську Донецької області, яке перебуває під контролем так званої ДНР, бойовики карають місцевих жителів виправними роботами за порушення "комендантської години", повідомляє організація "Оборона Маріуполя" на сторінці в соцмережі Facebook.

"Від жителів захопленого "ДНР" міста Новоазовська, розташованого неподалік від Маріуполя, доходить інформація про посилення каральних санкцій щодо місцевого населення, здійснюваних окупаційною владою", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією "Оборони Маріуполя", з 23:00 у місті діє "комендантська година", за порушення якої всіх чоловіків без винятку забирають на риття окопів або примусові роботи.

"Термін виправних робіт може коливатися від кількох діб до двох тижнів. Озброєні поліцаї або так звані ополченці ДНР самі визначають, "виправився" затриманий чи ні", - йдеться в повідомленні.

Тобто, таким чином "днрівці" вирішують питання з безкоштовною робочою силою.

Як нагадує "Оборона Маріуполя", наприкінці липня на трасі, що сполучає Новоазовськ із колись популярним курортним селищем Сєдове, з'явилися "загородзагони", які зупиняють усіх людей, що проїжджають або проходять повз.

"Після обшуку людина, яка чимось не сподобалась бойовикам, вирушає у вантажний "Урал" для подальшого суворого допиту. Кому повезе, тих забирають родичі, решта безслідно зникають або знову-таки риють окопи. У самому Сєдовому нині перебуває велика кількість бойовиків і військових у формі російського зразка, що говорять із характерною російською вимовою", - йдеться в повідомленні "Оборони Маріуполя".

Новоазовськ перебуває під контролем "ДНР" із серпня 2014 р.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА