17:41 02.08.2015

Понад сто воїнів-десантників нагороджені високими держнагородами

1 хв читати
Понад сто воїнів-десантників нагороджені високими держнагородами

З нагоди професійного свята військовослужбовців високомобільних десантних військ України президент Петро Порошенко в неділю підписав указ про відзначення державними нагородами 109 десантників.

"За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі до нагороди були представлені 109 військовослужбовців з усіх окремих аеромобільних бригад України: 95-ї, 80-ї, 25-ї, 81-ї, 79-ї. Дванадцять з них - посмертно. Серед нагород, які отримали військові: орден Богдана Хмельницького II та III ступенів, орден "За мужність" III ступеня, орден Данила Галицького", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті глави Української держави.

Двадцять п'ять десантників сьогодні отримали високі державні нагороди з рук президента в Слов'янську.

"Дивлячись на вас, я бачу підтягнутих, максимально зібраних, фізично сильних, впевнених у собі, впевнених у перемозі, не просто високомобільних, а високопрофесійних бійців, які є грозою для ворогів України. Воїни-десантники, продовжуючи славні традиції "крилатої піхоти" минулих поколінь, вже в наші дні пишуть свою власну, неповторну історію українських високомобільних десантних військ, яка сповнена героїзмом перемог", - сказав П.Порошенко під час нагородження.

Військовослужбовці, представлені до нагороди - захисники Донецького аеропорту, учасники бойових дій у Пісках, Водяному, Авдіївці, захисники Луганського аеропорту в 2014 році.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА