09:47 05.08.2015

В історичній частині Тернополя горіла торговельно-офісна будівля, жертв немає

2 хв читати

У ніч на середу в історичній частині Тернополя виникла пожежа в торговельно-офісній будівлі, жертв і постраждалих немає, повідомляє прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області.

"4 серпня о 22:45 до оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України в Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу в чотириповерховій торговельно-офісній будівлі на вулиці Сагайдачного, 1 у місті Тернополі", - йдеться в повідомленні.

О 22:50 на виклик прибуло перше відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Здійснивши розвідку, рятувальники підтвердили факт пожежі поблизу вентиляційного каналу в приміщенні на першому поверсі будівлі. Площа пожежі орієнтовно становила 5 кв. м. Водночас працівники ДСНС організували і здійснили евакуацію 48 людей - мешканців квартир із прилеглих житлових будинків.

Як повідомляється, внаслідок специфічних елементів конструкцій будинку пожежа набула розвитку та стрімко поширилась пустотілими дерев’яними перекриттями та вентиляційними каналами на 3-й, 4-й поверхи і покрівлю будівлі. У зв'язку з цим на гасіння пожежі було направлено додаткові сили та засоби Тернопільського гарнізону.

Загалом до боротьби з вогняною стихією було залучено 12 одиниць пожежної та спеціальної техніки і 80 людей особового складу.

"5 серпня о 1:55 пожежу було локалізовано, а о 3:04 - ліквідовано. Під час гасіння врятовано сусідні житлові та офісні будівлі", - йдеться в повідомленні.

Вогнем знищено: торговельно-офісні приміщення на 3-му і 4-му поверхах на площі близько 500 кв. м і покриття будівлі на площі 250 кв. м. Загальна площа пожежі становила 750 кв. м.

Жертв і постраждалих внаслідок пожежі немає.

Причину виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюють.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову КАБ, в однієї жінки гостра реакція на стрес - Синєгубов

Вертоліт із президентом Ірану здійснив жорстку посадку на північному заході країни

Окупанти вдарили по центру Харкова, є постраждалі - мер

У ХАРКОВІ КІЛЬКА ВИБУХІВ - МЕР

Генштаб ЗСУ: до середини дня армія РФ активізувалася на Сіверському та Харківському напрямках, на Покровському - зберігає високу інтенсивність атак

Окупанти обстріляли Куп'янський район Харківщини, загинули 5 мирних жителів, ще 9 постраждали - поліція

По Черкаській Лозовій було завдано подвійного удару "Іскандер-М", серед загиблих вагітна жінка

Дрони СБУ атакували військовий аеродром "Кущевська" і Слов'янський НПЗ у РФ - джерело

Зеленський вшанував пам'ять жертв радянських політичних репресій

Кількість поранених у Малоданилівській громаді зросла до 16, вісім у важкому стані - поліція

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА