10:14 05.08.2015

8 тонн гуманітарної допомоги доставлено до Мар’їнки

1 хв читати

У вівторок до міста Мар’їнки Донецької області було доставлено 8 тонн гуманітарної допомоги, наданої Донецькою обласною військово-цивільною адміністрацією.

Як повідомляє прес-служба Донецької ВЦА, у вівторок на чолі з радником голови Донецької ВЦА Михайлом Нечепоруком представники департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи разом із військовими доставили гуманітарну допомогу до м. Мар’їнки, яке постійно страждає від обстрілів бойовиків.

"Мар’їнська міська рада звернулася до голови Донецької ВЦА Павла Жебрівського з проханням надати допомогу жителям м. Мар’їнки, і завдяки швидкому вирішенню цього питання було доставлено 8 тонн гуманітарного вантажу", - йдеться в повідомленні.

Переселенці та жителі міста, постраждалі від бойових дій, отримали необхідні речі: подушки, теплі ковдри, комплекти білизни, набори побутової хімії, продукти харчування. Особливу увагу приділено дітям - доставлено продукти дитячого харчування, засоби гігієни, ліки тощо.

Міська рада висловила вдячність Донецькій ВЦА за постійну гуманітарну допомогу і швидку реакцію на прохання, сторони також домовилися про плідну співпрацю.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА