12:39 07.08.2015

Видавець Гужва вніс заставу і здає закордонні паспорти

2 хв читати
Видавець Гужва вніс заставу і здає закордонні паспорти

Екс-керівник медіа-холдингу "Вести Украина", колишній видавець газети "Вести" Ігор Гужва вніс заставу, визначену Шевченківським районним судом Києва.

"Обживаюся в статусі підозрюваного. Вніс заставу. Повідомив про це слідчому", - написав він на сторінці у Facebook у п'ятницю.

За словами І.Гужви, він також здає закордонні паспорти. "Будь-яке пересування країною (наприклад, до батьків до Слов'янська) - тепер лише з дозволу слідчого, прокурора або суду. Обмеження на пересування будемо оскаржувати", - додав він.

Як повідомлялося, І.Гужва 3 серпня заявив, що прокуратура вимагає запобіжного заходу стосовно нього у вигляді застави в розмірі 17 млн грн, які необхідно буде внести протягом п’яти днів після рішення суду.

У прокуратурі підтвердили, що проситимуть суд обрати для І.Гужви, підозрюваного в ухиленні від сплати податків, запобіжний захід у вигляді застави в розмірі майже 17,8 млн грн.

Шевченківський райсуд Києва 4 серпня обрав для нього запобіжний захід у вигляді застави на суму 850 мінімальних заробітних плат – 1 млн 35 тис. грн.

Суд зобов'язав І.Гужву не відлучатися з Києва без дозволу слідчого, прокурора або суду, інформувати про зміну місця проживання та віддати свій закордонний паспорт на час дії цього рішення, термін якої встановлено до 1 жовтня.

Наприкінці липня прес-служба холдингу "Вести Украина" повідомила, що видавець газети "Вести" І.Гужва залишив медіахолдинг і продав свою частку в ньому. На сьогодні до складу холдингу входять телеканал UBR, радіостанція "Вести", щоденна газета "Вести" і сайт vesti-ukr.com, а також журнал "Вести. Репортер". Офіційні права на всі активи нині належать Media Holding Vesti Ukraine (Кіпр).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА