13:04 07.08.2015

Конфлікт на будівництві в Голосіївському районі Києва закінчився бійкою - міліція

2 хв читати
Конфлікт на будівництві в Голосіївському районі Києва закінчився бійкою - міліція

У Голосіївському районі Києва напередодні ввечері на будівництві сталася бійка за участю кількох сторін, постраждало двоє правоохоронців. Затримано двох людей, відкрито два кримінальні провадження.

Як повідомляє відділ зв'язків із громадськістю ГУМВС України в Києві, 6 серпня близько 20:00 на проспекті Голосіївському біля одного з будівельних майданчиків сталася бійка між охоронцями будівництва, жителями прилеглих територій і групою активістів. Прибулі на місце посилені наряди міліції відновили громадський порядок.

Унаслідок конфлікту щонайменше два міліціонери дістали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості. Інформація про постраждалих із числа цивільного населення не надходила.

За підозрою в здійсненні протиправних дій правоохоронці затримали двох чоловіків. В одного з них, за попередніми даними, вилучено пістолет травматичної дії.

Встановлено, що на мирну акцію біля будівництва на проспекті Голосіївському прибули близько 30 людей у балаклавах і однакових чорних футболках. "Вони почали руйнувати огорожу і намагалися проникнути на територію будівельного майданчика", - наголосили в міліції.

Після прибуття правоохоронців молоді люди поводилися агресивно, кидали каміння та застосовували палиці. В результаті два співробітники міліції дістали тілесних ушкоджень, одного із них госпіталізовано з діагнозом "закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, рана скроневої області голови".

Матеріали за цим фактом зареєстровано в Голосіївському РУ ГУМВС України в Києві. Розпочато розслідування, за результатами якого буде ухвалено відповідне процесуальне рішення та з'ясовано міру провини кожного з учасників бійки. Працівники міліції здійснюють оперативно-розшукові заходи для встановлення та затримання інших осіб, причетних до цієї події.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий відділ Голосіївського райуправління столичної міліції розпочав два кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та за ч. 2 ст. 345 (загроза або насильство стосовно працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА