17:42 09.08.2015

Порошенко звільнив голову Первомайської РДА Миколаївської області за негідну поведінку

2 хв читати

Президент України Петро Порошенко прийняв рішення звільнити голову Первомайської районної державної адміністрації Миколаївської області Віктора Сироту.

"Прийняв рішення звільнити голову Первомайської районної державної адміністрації Миколаївської області Віктора Сироту за негідну поведінку", - йдеться в повідомленні, розміщеному в неділю вдень на сайті глави Української держави.

Раніше Миколаївське місцеве інтернет-видання "НикВести" опублікувало відеоролик, на якому видно, як В.Сирота, використовуючи ненормативну лексику, агресивно погрожував співробітникові патруля "Кобри" (спецпідрозділ Державтоінспекції МВС України), який зупинив його автомобіль, звільненням. Так, чиновник обіцяв звернутися з поданням на звільнення співробітника ДАІ особисто до глави МВС України Арсена Авакова.

Після цього народний депутат України і радник міністра МВС Антон Геращенко заявив, що підготував звернення до президента та голови Миколаївської облдержадміністрації Вадима Мерікова з вимогою негайно звільнити В.Сироту з посади голови Первомайської РДА за порушення присяги державного службовця за підрив авторитету органів державної влади.

Він також додав, що автомобіль голови Первомайської райдержадміністрації В.Сироти "нісся зі швидкістю 160 кілометрів на годину".

"Після зупинення, замість того, щоб чемно вибачитися і дати можливість співробітникам поліції оформити протокол, Віктор Сирота обсипав поліцейських добірним матом і поводився як останній хам", - продовжив А.Геращенко і зазначив, що "досвід застосування нагрудної відеокамери патрульних поліцейських засвідчив, що вона не тільки допомагає фіксувати правопорушення, а й стала засобом захисту працівників поліції від високопоставлених хамів".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ за минулий день здійснили 46 обстрілів 10 громад Сумської області, одна людина поранена

ВИБУХ У ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

За добу відбулося 77 бойових зіткнень, 7 - ще тривають, найгарячішим залишається покровський напрямок

110 ОМБ ім. М.Безручка: Збито черговий ворожий СУ-25

Нова зустріч у форматі "Рамштайн" відбудеться 20 травня

У Москви немає шансу підкорити нашу країну, наших людей, свідомість та історію

У Києві відкрили пам'ятний камінь на місці майбутнього меморіалу пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу

"Укренерго" попереджає про можливі аварійні відключення споживачів у Харківській і Полтавській областях у неділю

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару в Харкові зросла до шести осіб

Водії міжнародних перевізників не беруть участі в протестах проти нових правил мобілізації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА