10:56 10.08.2015

У Чорнобильській зоні триває пожежа в трьох осередках загальною площею до 90 га - ДСНС

2 хв читати
У Чорнобильській зоні триває пожежа в трьох осередках загальною площею до 90 га - ДСНС

Станом на 9:00 понеділка триває гасіння пожежі в трьох осередках на території Зони відчуження і обов'язкового відселення на півночі Київської області, повідомляється на офіційному сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій.

До ліквідації пожежі між колишніми селами Ковшилівка і Буда Варовичі залучено 97 осіб і 17 одиниць техніки, зокрема 3 пожежних літаки й вертоліт з водозливним пристроєм. "Загальна площа пожежі - 60 га, з них 15 га - поверхової. Нині поверхова пожежа ліквідована", - зазначено в повідомленні.

Крім того, поблизу Ковшилівки триває пожежа лісової підстилки, проте її вже локалізовано на площі 32 га. "Ситуація контролюється, триває гасіння окремих осередків у межах контрольованого периметра пожежі. До гасіння пожежі залучено 20 осіб і 5 одиниць техніки", - повідомляють у ДСНС.

На території смт Поліське триває гасіння осередку пожежі на площі близько 10 га, до якої залучено 30 осіб і 5 одиниць техніки.

"Всього до гасіння осередків пожежі на території Зони відчуження залучено 147 осіб і 27 одиниць техніки, зокрема від ДСНС 68 людей особового складу і 13 одиниць техніки. Гасіння вогнищ пожеж здійснюється в цілодобовому режимі", - зазначено в повідомленні.

На випадок необхідності нарощування сил у готовності є резерв чисельністю 95 людей особового складу і 18 одиниць пожежно-рятувальної техніки від Київського і Житомирського облуправлінь, столичного управління ДСНС і 1-го спеццентру швидкого реагування, розповіли в прес-службі ДСНС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА