11:47 11.08.2015

Затримано полковника СБУ, який намагався передати секретні матеріали агенту "ДНР"

1 хв читати
Затримано полковника СБУ, який намагався передати секретні матеріали агенту "ДНР"

Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою затримали "на гарячому" полковника юстиції, заступника начальника слідчого відділу управління СБУ в Донецькій області під час передачі ним матеріалів з обмеженим доступом агентові бойовиків "ДНР".

"Зрадник збирав інформацію про оперативно-службову діяльність СБУ під час проведення антитерористичної операції, про кримінальні провадження, що перебувають у в слідчому відділі Донецького управління СБУ, дані про проукраїнськи налаштованих осіб з-поміж жителів Донецької області", - повідомляє прес-центр спецслужби у вівторок.

Полковника затримали співробітники внутрішньої безпеки СБУ під час зустрічі з представником фейкового "міністерства безпеки ДНР", куратором якого, за оперативними даними, є безпосередньо співробітник ФСБ РФ із позивним Іспанець.

Під час затримання співробітник СБУ намагався втекти на територію, тимчасово непідконтрольну українській владі, але був затриманий. Правоохоронці також затримали агента "ДНР". У них вилучено $40 тис. готівкою.

Тривають невідкладні слідчі дії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА