12:52 12.08.2015

МОЗ України оголосило держзакупівлі ліків за чотирма програмами

1 хв читати
МОЗ України оголосило держзакупівлі ліків за чотирма програмами

Міністерство охорони здоров'я України оголосило тендерні закупівлі лікарських засобів і медичних препаратів за державні кошти за чотирма програмами.

Як повідомляє прес-служба відомства, таке рішення було ухвалене на засіданні профільного комітету з конкурсних торгів у вівторок.

Як зазначено в повідомленні, зокрема, торги оголошено у рамках бюджетної програми "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру, зокрема 200 млн грн, на придбання цифрових мамографів та ультразвукових діагностичних приладів вітчизняного виробництва" за напрямами: "Централізована закупівля медикаментів для лікування хворих на розсіяний склероз"; "Централізована закупівля медикаментів для дітей, хворих на хворобу Гоше" (за скороченою процедурою), "Централізована закупівля медикаментів для дітей, хворих на церебральний параліч" (за скороченою процедурою); "Централізована закупівля медикаментів для дітей, хворих на мукополісахаридоз" (за скороченою процедурою).

Оголошення про проведення процедури закупівель буде оприлюднено на порталі "Вісник державних закупівель" та на сайті МОЗ України. Крім того, додатково буде оприлюднено документацію конкурсних торгів за кожною процедурою закупівель. З моменту публікації цієї інформації учасники торгів мають право подавати свої пропозиції до Міністерства охорони здоров'я. У разі відсутності зауважень розкриття пропозицій щодо препаратів проти розсіяного склерозу відбудеться 15 вересня 2015 року, щодо трьох інших програм, які відбуватимуться за скороченою процедурою, - 31 серпня 2015 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА