10:38 18.08.2015

Львівська залізниця просить пасажирів приміських поїздів контролювати роботу провідників

1 хв читати
Львівська залізниця просить пасажирів приміських поїздів контролювати роботу провідників

Служба приміських пасажирських перевезень Львівської залізниці (Львівська залізниця) під час останніх перевірок виявила низку порушень посадових інструкцій серед провідників.

Як повідомила прес-служба Львівської залізниці, основні недоліки – проїзд безквиткових пасажирів, надлишок або недостатня кількість грошей у касі.

"Отже, керівництво залізниці звертається до пасажирів з проханням під час оплати вимагати у провідників проїзні документи як підтвердження свого права на проїзд", - наголошується в повідомленні.

Зі свого боку магістраль проводить роз'яснювальну роботу з працівниками щодо недопущення провезення безквиткових пасажирів, або інших фінансових порушень у поїздах. Якщо виявляються грубі порушення – з провідниками припиняють контракт.

"Наприклад, у результаті перевірок регіональних поїздів, які відбулися 17 липня і 3 серпня, чотирьох провідників звільнили і ще трьом оголосили догану", - повідомляє Львівська залізниця.

Львівська залізниця пролягає в південно-західній частині України на території шести областей: Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької, Вінницької, Волинської.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА