15:53 18.08.2015

Системи опалювання київських будівель мають бути готові до зими на 15 вересня, поточна готовність перевищує 90% - КМДА

1 хв читати
Системи опалювання київських будівель мають бути готові до зими на 15 вересня, поточна готовність перевищує 90% - КМДА

Системи централізованого опалювання в усіх житлових будинках Києва до 15 вересня мають бути повністю готові до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років, повідомила Київська міськдержадміністрація (КМДА) у вівторок з посиланням на заступника глави КМДА Петра Пантелєєва.

"У комунальників було досить часу, щоб провести необхідні для зимівлі заходи. Зараз отримано паспорти готовності для понад 90% будинків і триває підписання актів, які свідчать про готовність до роботи взимку", - додав він за підсумками перевірки готовності житлових об’єктів.

П. Пантелєєв зазначив, що в поточному році влада Києва має намір особливо жорстко контролювати підготовку об'єктів до опалювального сезону 2015-2016 років.

"Сьогодні ми проінспектували три столичні райони і виявили як позитивні приклади готовності, так і халатність з боку житлово-експлуатаційних ділянок, зокрема в одному з будинків Подільського району", - додав він.

За словами П. Пантелєєва, під час таких інспекцій столична влада звертає увагу на готовність внутрішньобудинкових мереж опалювання житлових об’єктів, їх теплоізоляцію і заповнюваність мереж водою, а також стан підвальних і горищних приміщень будинків.

Як повідомлялося з посиланням на П. Пантелєєва, на 13 серпня системи централізованого опалювання в 80% житлових будинків Києва були повністю готові до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА