18:15 20.08.2015

Полк спецпризначення "Дніпро-1" вийшов з Пісків під Донецьком

1 хв читати
Полк спецпризначення "Дніпро-1" вийшов з Пісків під Донецьком

Полк спеціального призначення Міністерства внутрішніх справ України "Дніпро-1" вийшов з селища Піски Донецької області, передавши свої позиції на першій лінії оборони підрозділам Збройних сил України, повідомила прес-служба полку на сторінці в соцмережі "Фейсбук".

"За нами безліч перемог і героїчних вчинків. Рік тому ми отримали велику перемогу, звільнивши селище Піски Донецької області. Рік пліч-о-пліч з 93-ою бригадою ми утримували одну з найгарячіших ділянок фронту - передмістя Донецька - Піски", - зазначено в повідомленні.

Також ідеться про те, що влітку 2015 року, коли усі добровольчі підрозділи, зокрема "Азов" і "Донбас", були відведені з передової, з Широкиного, бійці "Дніпро-1" були єдиними добровольцями, які залишилися на передовій.

"Ми трималися і витримали. Сьогодні ми урочисто передаємо свої позиції на передовій ЗС України", - написали на сторінці полку.

Як повідомлялося, 7 серпня народний депутат (фракція "Самопоміч"), колишній командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко заявив, що бійці батальйону "Донбас" отримали наказ залишити Маріуполь і відійти в Запорізьку область.

Водночас 18 серпня стало відомо, що батальйон "Донбас" облаштовуватиме додаткові КПП під Маріуполем.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА