13:28 26.08.2015

Президент України Петро Порошенко 27 серпня відвідає Брюссель – прес-служба

1 хв читати
Президент України Петро Порошенко 27 серпня відвідає Брюссель – прес-служба

Президент України Петро Порошенко в четвер, 27 серпня, здійснить робочий візит до Брюсселя, повідомляє прес-служба глави держави.

За інформацією агентства "Інтерфакс-Україна", під час візиту П. Порошенко проведе зустрічі з головою Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером, головою Європейської Ради Дональдом Туском і прем'єром Бельгії Шарль Мішелем.

Раніше заступник глави Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв повідомив, що майбутній візит президента України в Брюссель розглядається як початок міжнародної кампанії по зміцненню проукраїнської міжнародної коаліції.

"Цим візитом до Брюсселя ми починаємо активну міжнародну зовнішньополітичну діяльність президента, спрямовану на консолідацію проукраїнської коаліції, щоб змусити російську сторону виконувати Мінські домовленості", - сказав К. Єлісєєв на брифінгу у вівторок у Києві.

Він розповів, що президент України П. Порошенко на майбутніх зустрічах з керівництвом ЄС відзначить акценти, які були узгоджені з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом у Берліні в понеділок. За словами К. Єлісєєва, після Бельгії підуть активні контакти з іншими учасниками процесу врегулювання ситуації на сході України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА