15:56 26.08.2015

Уряд України схвалив проект договору про отримання пільгового кредиту на EUR100 млн від Польщі

1 хв читати
Уряд України схвалив проект договору про отримання пільгового кредиту на EUR100 млн від Польщі

Кабінет Міністрів України схвалив підписання договору з урядом Польщі про надання польською країною кредиту на умовах пов'язаної допомоги.

Згідно з оприлюдненим текстом постанови уряду №855-р від 19 серпня 2015 року, підписати зазначений договір уповноважено міністра фінансів Наталію Яресько.

"Підписання договору надає можливість розпочати процедуру залучення до державного бюджету України пільгового кредиту у сумі EUR100 млн для реалізації інвестиційних проектів у країні. Договір передбачає надання уряду України кредиту для фінансування проектів з розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури та облаштування пунктів пропуску українсько-польського кордону та інших проектів, що будуть погоджені сторонами та фінансуватимуться в рамках окремих контрактів між експортерами з Польщі та резидентами України", - йдеться в повідомленні на веб-сайті Кабміну.

Як повідомлялося, в січні 2015 року з посиланням на главу уряду Арсенія Яценюка, уряд Польщі оголосив про програму кредитування України у розмірі EUR100 млн на десять років. У квітні А.Яценюк повідомив про домовленість України та Польщі спрямувати половину надаваного кредиту на будівництво доріг, що ведуть до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА